Publicat el dia

Futur just: un hip hop per la pau

Fa uns dies es van fer públics els premis “Hip hop per la pau” de l’Institut Català Internacional per la Pau i nosaltres hem guanyat un dels guardons (el segon premi de la modalitat entitats socials) amb una peça feta per un grup de joves de Santa Maria de Palautordera i de Sant Celoni.

Durant mesos, de la mà de la dinamitzadora Elisa Rap, el grup va estar treballant en aquest projecte: va rebre formacions sobre comerç just per poder escriure la lletra de manera autònoma però amb informació sobre la temàtica a l’abast; va ser guiat per Mailen Giovagnoli, coreògrafa de la companyia de danses urbanes La Fresh Company; i va rebre l’assessorament d’en Vinnie Kairos pel que fa a la base musical.

Aquí us deixem el videoclip i esperem que gaudiu del resultat (tot i que el procés de creació ha sigut fins i tot encara més valuós). També us animem a mirar la resta de projectes guanyadors, tots merescudíssims.

I si esteu llegint això i formeu part d’alguna escola de dansa, us animem a participar enguany al dia mundial del comerç just, que impulsarà una coreografia als carrers Barcelona centrat precisament en aquesta cançó.

NOTÍCIES RELACIONADES