Publicat el dia

“Qui fabrica, qui consumeix?” guanya el segon premi al 8è Concurs #HipHopPau de l’ICIP

La cançó “Qui fabrica, qui consumeix?“, elaborada i interpretada pels joves de El Lokal de Terrassa, ha guanyat el segon premi del 8è Concurs #HipHopPau de l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP). El concurs, en el qual han participat prop de 500 joves de Catalunya i s’han presentat un total de 41 propostes en aquesta edició, té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l’àmbit de la cultura de pau a través del hip-hop.

A l’acte d’entrega dels premis, els joves van interpretar en directe “Qui fabrica, qui consumeix?”, que és una crítica al capitalisme i una crida a ser consumidors responsables. El jurat ha valorat positivament “l’alt nivell musical i del missatge que apel·la a la implicació personal per passar a l’acció”, segons ha anunciat l’ICIP. A més, el videoclip del rap ha tingut un gran impacte a xarxes amb més de 100.000 visites a Instagram.

L’obra es va elaborar a partir d’un taller de hip-hop sobre economies transformadores a El Lokal de Terrassa, impulsat per LaCoordi i de la mà de Versembrant, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. La resta d’obres premiades de la Modalitat 2, adreçada a joves d’entre 12 i 25 anys, van ser “Acompanyat dels meus, videoclip creat per joves de Salt, i “Som d’on volem”, videoclip que forma part del Projecte 9aVic.

NOTÍCIES RELACIONADES