MATERIALS

Posem al vostre abast tot un seguit de recursos en diferents formats perquè us sumeu a difondre les alternatives econòmiques!

Vídeos

Campanyes gràfiques

Campanya Comerç Just

Els matisos del cafè de comerç Just

Es calcula que el 87% de població de l’estat espanyol consumeix cafè i més d’un 60% ho fa diàriament. Però… Quantes d’aquestes tasses estan plenes d’injustícies i quantes de comerç just?

Hem preparat quatre imatges per sensibilitzar sobre la realitat de les productores de cafè en l’intercanvi comercial capitalista i el contrast d’aquelles que ho fan com a part del moviment del comerç just.

Criteris roba sostenible

Nosaltres #RobaSostenible

Tenim molts projectes a l’abast que demostren que vestir amb roba respectuosa amb les persones i el medi ambiental és possible.

Per facilitar que reconeguis aquests projectes transformadors, hem preparat algunes imatges on t’expliquem diferents criteris a tenir en compte: la proximitat, el treball digne, el comerç just, l’ecologia, l’economia circular i el suport de les finances ètiques.

Publicacions

Manual educadores Comerç Just

Manual per facilitar la tasca d’educadors i educadores a l’hora d’apropar conceptes com el consum responsable i el comerç just a joves d’entre 12 i 16 anys, i la seva importància com a resposta als problemes i reptes més destacats que tenim com a societat global actualment: la pobresa i les desigualtats globals i el deteriorament mediambiental.

Portada càtaleg activitats 2019

Ja pots consultar el catàleg d’activitats transformadores de LaCoordi amb les novetats d’enguany. 

Tallers, obres de teatre, xerrades, exposicions…activitats per a diferents públics amb un objectiu en comú.
Comerç Just a Catalunya

Estudi sobre la situació econòmica i social del moviment del comerç just a Catalunya, amb les dades cedides per les importadores que operen al nostre país, les entitats que impulsen la seva comercialització, i altres projectes de sensibilització i programes de cooperació específics amb contraparts al sud global.

Exposició virtual