T'APUNTES AL FLASHMOB DEL DIA MUNDIAL DEL COMERÇ JUST?

Aquest any volem celebrar el Dia Mundial pel Comerç Just amb un FlashMob amb una coreografia de HIP HOP i ens encantaria comptar amb vosaltres i amb tots els vostres grups. Us hi animeu?

DIA: 13 de maig.
HORA: 12 h.
LLOC: Plaça comercial (entre Passatge del Born i c/de la Fusina), Barcelona. S'ha de fer el ball amb el Centre Cultural El Born darrere, mirant cap a les terrasses. En cas de pluja, estigueu atentes per possible canvi d'ubicació. 

VESTUARI: roba en què no es vegi el nom o el logotip de cap marca.

CANÇÓ: FUTUR JUST. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

  • A totes les persones participants se’ls donarà un esmorzar (entrepà+beguda+snack), i per això necessitem que us apunteu a l’activitat en aquest enllaç (abans del 25 d’abril millor).
  • No és necessari que es faci tota la coreografia sencera. Les ballarines poden incorporar-s’hi en quan vulguin.
  • Es farà nota de premsa i crida als mitjans de comunicació, on afegirem les dades de les escoles de dansa que hi participin. També difondrem l’esdeveniment al nostre web i a les xarxes socials.
  • Es farà un vídeo professional del FlashMob.
  • A les xarxes socials es farà servir el Hastag #jotriocomerçjust
  • Si vols fer difusió entre els teus contactes, aquí et deixem un cartell.
  • Com que es farà un vídeo i fotos professionals del Flashmob, és necessari que les persones participants ens feu arribar el full de cessió del vostres drets d’imatge signat. El podeu descarregar aquí.
  • Consulteu aquest web per estar al dia de les novetats que puguin sorgir.

QUI SOM? 

LaCoordi és una entitat formada per Oxfam Intermón, Alternativa3, la Xarxa d’Economia Social i Solidària, Setem Catalunya i Fet- Finançament Ètic. El nostre objectiu es sensibilitzar i promoure el comerç just i les finances ètiques per denunciar les injustícies i les vulneracions dels drets humans en les produccions de productes com cafè, cacau sucre de canya o la roba,i també mostrar que hi ha alternatives que posen a les persones i el planeta per davant dels beneficis econòmics, com el comerç just i les finances ètiques.  Aquesta activitat la fem amb la col·laboració de la Mailen, de la companyia de dansa La Fresh Company.

QUÈ ÉS EL COMERÇ JUST?

El comerç just és una relació comercial basada en la transparència i la equitat que promou una economia més justa que posa les persones i el planeta al centre. Està basada en uns principis, que podeu veure en aquesta imatge.

QUÈ ÉS EL DIA MUNDIAL DEL COMERÇ JUST? 

El Dia Mundial de Comerç Just (World Fair Trade Day) és una campanya internacional on es reivindica que hi ha altres maneres de fer economia, més justa amb el medi ambient i les persones. El segon cap de setmana de maig es fan activitats a moltes ciutats del món, unint persones i cultures del Sud i del Nord. LaCoordi (amb les entitats membre) fa més de 20 anys que coordina aquesta campanya a Catalunya.

LA CANÇÓ FUTUR JUST

Aquesta cançó és fruit d’un projecte que LaCoordi va fer al 2022 amb un grup de joves. La lletra i la música està feta tota per elles. L’Arnau Perez, en Rama Andrada i en Lau Tejada són els autors i compositors, i han col·laborat amb les ballarines de So Fresh, de la companyia La Fresh Company, per la coreografia de l’espectacle i el videoclip.

CONTACTE

  • Per temes de coreografia Mailén Giovagnoli: fresh.dancecompany@gmail.com
  • Per temes del Flahsmob, Maria Fernandez. campanyes@lacoordi.cat / telèfon: 722822177.

Aquesta activitat rep el suport de l’Agència Catalana de Cooperació, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.