Publicat el dia

Consulta el nostre balanç social 2020

Enguany hem tornat a fer el Balanç Social, l’eina de rendició de comptes i mesura d’impacte social, ambiental i de bon govern que es promou des de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya.

Tot i que 2020 va ser un any complicat per a totes, a LaCoordi estem contentes de com ens vam adaptar com a organització a la pandèmia, malgrat totes les dificultats. De fet, 2020 per a nosaltres ha estat un any de consolidació com a entitat de segon grau: hem consolidat la junta de l’entitat, hem augmentat l’equip tècnic amb una persona nova, hem posat encara més sobre la taula la perspectiva de gènere i hem reforçat el nostre compromís amb la intercooperació, la xarxa i l’entorn de l’ESS, tant local com internacional, sobretot a través de La Coordinadora estatal de Comercio Justo i el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores.

Seguim tenint reptes sobre la taula, d’entre els quals destaca el de la diversitat. Amb aquests deures pendents, us deixem l’informe amb totes les dades que recull el Balanç Social perquè ho valoreu vosaltres mateixes.

Balanç Social

NOTÍCIES RELACIONADES