Publicat el dia

Climate sessions i les economies transformadores

Presentem una col.laboració que hem fet enguany que ens fa molta il.lusió donar-vos a conèixer, amb motiu del dia mundial del medi ambient.

Es tracta de la segona temporada dels @climatesessions, joves artistes i activistes que utilitzen la dansa i la música per denunciar l’emergència climàtica, les seves causes i conseqüències, i tot allò que els genera aquesta realitat.

La col.laboració que hem fet plegades ha girat entorn de les opcions que ens ofereixen les economies transformadores, especialment el comerç just i les finances ètiques, per fer front a les pràctiques capitalistes protagonitzades per les grans multinacionals que destrossen comunitats i territoris, provoquen guerres i migracions forçades, entre d’altres.

Mica en mica us anirem presentant les actuacions i entrevistes treballades conjuntament. La primera és aquesta conversa entre Sofia Muñoz de FETS i el ballarí @ada_saliou_diop (vestit amb roba cedida per Diambaar Bcn) en què parlen sobre les dificultats que afronten les persones migrants, sobre la matriu econòmica que manté les dinàmiques d’expulsió, explotació i marginalització, i sobre les alternatives existents en el marc de l’economia solidària. Pots visionar-la aquí.

Climate sessions i finances ètiques

NOTÍCIES RELACIONADES