Publicat el dia

Nou bloc al club de la lectura: L’economia social i solidària i el cooperativisme

La comunitat virtual “Fanàtiques per les Economies Transformadores”, que dinamitzem en el marc de la nostra col·laboració habitual amb el projecte Biblioteques Sense Fronteres de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, continua avançant.

Estem molt il·lusionades amb aquest petit club de lectura, que es va iniciar fa uns mesos però que permet noves incorporacions entre bloc temàtic i bloc temàtic. Per accedir-hi, només heu de clicar aquest enllaç i us portarà a la plataforma mitjançant la qual ens comuniquem, format xat. Es tracta d’un espai molt enriquidor, d’intercanvi i debat col·lectiu (actualment ja som una trentena de participants!), i un cop al mes aproximadament, fem un trobada virtual per veure’ns les cares i compartir reflexions a partir de les lectures que s’han anat proposant.

Fins ara ja hem llegit i debatut sobre el model de producció i consum capitalista, les crisis i el col·lapse que ja està experimentant el nostre planeta com a conseqüència d’aquest sistema econòmic, l’origen i l’ús dels diners i les finances ètiques. Ara, toca parlar d’Economia Solidària i cooperativisme, i ho farem de la mà del company Jordi Garcia Jané, autor de l’Economia Solidària en cent paraules o Adéu capitalisme, entre d’altres volums i nombrosos articles, i també cooperativista de L’Apòstrof.

En els propers mesos, posarem el focus en les Economies Feministes, el Comerç Just i la Sobirania Alimentària. T’hi sumes?

NOTÍCIES RELACIONADES