Jotrio.cat

Un any més, impulsem la XXIV campanya amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just que tindrà lloc el 13 de maig. Durant tot el mes hi haurà activitats programades a diferents municipis de Catalunya que us donarem a conèixer per engrescar-vos a participar-hi. 

  • Podeu llegir el manifest de la campanya 2023 per enfortir un comerç internacional just.
  • Si programeu activitats al vostre municipi, feu-nos-les saber en aquest formulari per sumar esforços en la difusió. A banda de publicar-les a les nostres xarxes socials, les afegirem a l’agenda web del jotrio.cat

 

Les consumidores tenim poder i, si tenim en compte les repercussions locals i globals del nostre consum, podem transformar el món en què vivim. Alhora, cal exigir a les responsables polítiques un compromís cap a la societat i el planeta.

TEMA: I tu, què tries? Aquest maig, passa't al comerç just

Volem seguir treballant en el missatge bàsic de comerç just i posar l’objectiu en visibilitzar les alternatives que tenim al comerç convencional, com el comerç just i les finances ètiques. La campanya d’enguany durarà també durant tot el mes de maig, prioritzant el format presencial i digital (tot i que l’acció central que presentem es pot fer en qualsevol moment de l’any). 

IMATGE UNIFICADA
#JOTRIOCOMERÇJUST

Mantenim la imatge unificada per a totes les activitats programades, donant continuïtat a la campanya del 2021 #JoTrioComerçJust. Més avall trobareu els materials editables per seguir aquesta estètica comuna que faci de paraigües de totes les activitats celebrades a Catalunya pel Dia Mundial del Comerç Just. 

ACTIVITATS PRINCIPALS

  • Acció central mediàtica sorpresa. Aquest any fem una acció de carrer sorpresa centrada en la dansa, amb la cançó de Hip hop Futur Just, d’un projecte que LaCoordi va impulsat l’any passat amb un grup de joves. Més info sobre l’acció aquí.
  • Proposta col·lectiva per als municipis:
    • Convidar a les escoles de dansa de la ciutat: Us proposem convidar a les escoles de dansa a participar a la Festa de Comerç Just. Els espectacles infantils mobilitzen les famílies i a més, donen un caràcter festiu i alegre a les jornades.  El material necessari és escenari i equip de música. Tindrem materials que es podran enviar a les escoles de dansa per sensibilitzar, la cançó de Hip hop Futurs Just (i un recull de cançons amb valors).
  • Racó de lectura i contacontes de comerç just a les biblioteques: 
  • També tindrem audiollibres de comerç just realitzats per la Coordinadora Llatinoamericana de Petits productors i productores del SUD, la CLAC. Aquí podeu escoltar-ne un exemple.

ALTRES ACTIVITATS 

  • Tornem a jugar al joc interactiu jotrio.cat per acompanyar el nostre protagonista en les seves decisions de consum i comprovar els seus impactes.
  • Consulta altres activitats en aquest catàleg. Es tracta d’un recull d’exposicions, espectacles, cinefòrums, tallers i altres activitats relacionades amb el comerç just però també amb les finances ètiques, l’economia solidària i el consum responsable. Aquest recull vol servir perquè els municipis i les entitats puguin configurar la seva programació pròpia. Recordeu que podeu contractar activitats d’aquest catàleg tot l’any.

EXPOSICIONS DISPONIBLES

MATERIALS DE CAMPANYA

MATERIALS DE COMUNICACIÓ

Per ampliar la informació, podeu posar-vos en contacte al telèfon 722822177 campanyes@lacoordi.cat