Publicat el dia

19 de maig: Veus del comerç just

El 19 de maig arriben a Barcelona dues companyes que formen part del moviment del comerç just a El Salvador i amb motiu de la seva visita hem organitzat -juntament amb Oikocredit i el programa Biblioteques sense fronteres- la següent programació:

 12 h  Intercanvi d’experiències al Grup ECOS (c/ Casp 43, bxs).

Amb Clàudia Jiménez, responsable de la CLAC del Salvador (Coordinadora Llatinoamericana de Petits Productors i Productores de Comerç Just), i Ana Maria Gutiérrez, productora de cafè i sucre de canya de la cooperativa ATAISI, del Salvador.

Ambdues parlaran de les seves línies de treball actual des de dues visions complementàries (la d’una camperola productora de cafè i una membre de la CLAC) i especialment la seva tasca per mitigar els efectes del canvi climàtic i preservar el medi ambient.

13. 30 h Espai d’intercanvi informal

Dinar a peu dret, amb productes ecològics i de comerç just oferts per Càtering Tsuru.

17 h en línia: Veus del comerç just

  • L’impacte del comerç just en la vida de les productores i les seves comunitats. Amb Clàudia Jiménez, de la CLAC del Salvador i Ana Maria Gutiérrez, de la cooperativa ATAISI del Salvador.
  • Les Finances Ètiques en el finançament del sector del Comerç Just i la promoció de la Sobirania  Alimentària. Amb David Díaz de Quijano, d’Oikocredit Catalunya.
  • Visionat del documental Os pousos do café. Una historia de amizade e comercio xusto. Produït per Solidariedade Internacional de Galicia.

Modera Laura Pérez, representant de LaCoordi i membre d’Alternativa3.

Cal inscripció prèvia per a les diferents activitats en aquest formulari (o per correu electrònic a catalunya@oikocredit.org). L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Aquí podeu veure la conversa prèvia al visionat del documental que va tenir lloc el 19 de maig, amb Ana María Gutíerrez, Clàudia Jiménez, David Díaz de Quijano i Laura Pérez com a presentadora.

NOTÍCIES RELACIONADES