Publicat el dia

III Jornades RedEFES presencials

Després de quatre anys, la RedEFES – Xarxa d’Educació en finances ètiques i solidàries, celebra les seves III Jornades per reflexionar i debatre sobre el model d’educació econòmica actual i compartir les alternatives per a una educació econòmica crítica i plural des de les finances ètiques i solidàries.

Les companyes de FETS conviden el conjunt de persones i organitzacions interessades a impulsar una educació econòmica transformadora; entitats educatives, professorat, educadors i educadores, organitzacions juvenils, entitats de les finances ètiques i l’economia solidària.

OBJECTIUS:

  • Fomentar el debat sobre el model d’educació econòmica actual i reflexionar sobre els enfocaments i les metodologies predominants a les aules
  • Plantejar alternatives per a una educació econòmica crítica i plural
  • Visibilitzar i compartir experiències i recursos educatius d’impuls de les finances ètiques
  • Impulsar un espai de trobada entre professorat i  entitats interessades a treballar les finances ètiques en l’educació formal, informal i no formal.

PRESENTACIÓ D’EXPERIÈNCIES

Si heu realitzat alguna experiència que promou la consciència crítica dels i les joves amb relació als impactes del sistema financer, fomenta el debat i la reflexió activa amb metodologies participatives, i contribueix a una educació econòmica crítica i plural, donant a conèixer les finances ètiques i solidàries com a alternativa, envia’ns un resum i presenta-la a les jornades.

Podeu enviar proposta abans del 15 de març a redefes@redefes.org.

IMPORTANT: Hem tingut problemes tècnics amb el correu redefes@redefes.org  l’última setmana. Si no heu pogut enviar la vostra proposta, si us plau torneu a enviar-la. Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.
 

Tota la informació sobre la convocatòria d’experiències al següent enllaç. Podeu conèixer les  experiències educatives recollides al blog de la xarxa, així com les cròniques d’anteriors edicions de les Jornades estatals de la RedEFES (2018 i 2020).

NOTÍCIES RELACIONADES