Publicat el dia

III Jornades de Compra Pública Responsable

Els dies 10 i 11 de desembre de 9 h a 12.30 h tindran lloc, en format virtual, les III Jornades sobre compra pública socialment responsable, que coorganitzem amb el grup de Compra Pública Socialment Responsable en què administracions públiques i organitzacions per la justícia global treballem plegades.

Encarem aquesta edició sota el lema “Administracions públiques, Universitats i Societat Civil avançant juntes per a lacoherència de polítiquesde respecte als drets humans”, amb l’objectiu d’impulsar la contractació pública com a peça clau per promoure una producció i un consum sostenibles, respectuosos amb els drets de les persones i del planeta.

Enguany, volem reforçar  el nostre vincle amb la comunitat universitària per teixir aliances amb aquest objectiu comú, i interpel·lar així les institucions públiques però també les empreses que són part de tot aquest engranatge.

Les jornades comptaran amb un espai formatiu que abordarà sectors com l’electrònica, l’alimentació i la salut, i donarà a  conèixer avenços en l’àmbit internacional i nacional en els instruments per millorar la transparència i la sistematització de les vulneracions de drets humans, així com altres bones pràctiques. Podeu consultar el programa complet aquí.

Per motius organitzatius, us preguem inscripció prèvia al següent enllaç: https://tuit.cat/eMmop

NOTÍCIES RELACIONADES