Publicat el dia

Ens veiem a la FESC!

Enguany estem molt contentes de tornar a trobar-nos el cap de setmana de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya organitzada per la XES a la Fabra i Coats (Sant Andreu, Bcn).

Per anar obrint boca, ens estrenem dimarts 19 d’octubre a les 15 h amb la xerrada “Com generar relacions internacionals de l’ESS?”, al costat de les companyes de la Xarxa d’Economia Solidària de Chiba -Japó-, de la Xarxa Colombiana d’Economia Solidària, de la Universidad del Buen Vivir i de la comissió internacional de la XES. La podeu seguir en directe aquí.

I dissabte 23 d’octubre, doble programació presencial. D’una banda, impulsem un espai de reflexió sobre el sector tèxtil amb la Campanya Roba Neta i SETEM Catalunya i les companyes de Marie Faye, presidenta de E.I Diomcoop i Majhouba Addao i Mercè Sarramia de la Xarxa de Dones Cosidores.

De l’altra, organitzem la ja tradicional desfilada da roba sostenible a les 19h, amb la col·laboració de l’alumnat de l’Institut Salvador Seguí. A la desfilada participaran els següents projectes: Diambaar, Xarxa de Dones Cosidores, Solidança, Veraluna, Cotó Roig, CET Ared, Associació Baby Crotx, Back to eco – Infinit Denim, Rental Mode i Top Manta.

Fins aleshores!

ATENCIÓ: Si no vau poder assistir-hi, ara les dues sessions es poden recuperar al repositori del web de la FESC: aquí la sessió internacional i aquí la tèxtil.

Internacional ESS

NOTÍCIES RELACIONADES