Publicat el dia

Consulta el nostre balanç social 2022

Un any més hem fet el Balanç Social, l’eina de rendició de comptes i mesura d’impacte social, ambiental i de bon govern que es promou des de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya, entitat membre de LaCoordi.

El 2021 va ser l’any en què la pandèmia ens va permetre començar a respirar una mica i vam tornar poc a poc a la presencialitat, especialment per poder participar en espais d’intercanvi i sensibilització com són les fires d’economia solidària que es fan arreu del territori. Malgrat això, les activitats en línia encara van ser nombrososes i, en el nostre cas, mai desapareixeran del tot perquè ens permeten mantenir una relació habitual amb moltes companyes dels països del Sud.

L’equip va créixer: primer amb el reforç de dos companys durant l’estiu que ens vam permetre impulsar el mapa Pam a Pam del comerç just a Catalunya i organitzar les diferents activitats de la FESC. I cap a finals d’any, vam incorporar una companya com a tècnica de campanyes per augmentar l’impacte de la nostra activitat.

Entre els reptes pendents, hem avançat poc respecte l’any anterior: hem de seguir augmentant el compromís cap al programari lliure i la diversitat a l’equip, així com avançar en l’assumpció de protocols interns (mediambientals, antiassetjaments…) i en l’atenció a les cures. Amb aquests deures pendents, us deixem l’informe i la infografia amb totes les dades que recull el Balanç Social sobre la nostra activitat de 2021 perquè ho valoreu vosaltres mateixes.

NOTÍCIES RELACIONADES