Publicat el dia

Busquem joves per debatre sobre consum

Els impactes del teu consum i les seves alternatives: Què saps de la roba que portes? I d’allò que menges? 

Engeguem una investigació per aprofundir en quin coneixement tenen les persones joves a Catalunya sobre els impactes globals dels seus consums locals. Busquem joves d’entre 18 i 25 anys amb ganes d’indagar en les relacions comercials Nord-Sud Globals i motivades per descobrir les alternatives de consum per promoure una economia més justa, al servei de les persones i el medi ambient.

Per participar a l’estudi no és necessari tenir cap coneixement previ en la temàtica i l’edat no serà un factor excloent. Només cal tenir ganes de compartir les idees al voltant de les repercussions dels nostres consums, així com de conèixer quines alternatives existeixen.

Juntament amb la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia estem coordinant les diferents fases del procés. Plantegem sessions de treball telemàtiques on s’abordaran temàtiques de rellevància per a la finalitat de l’estudi a través de dos grans eixos: la industria tèxtil i la indústria alimentària.

En total es duran a terme 10 grups de treball integrats per 10-15 joves. Les primeres sessions es celebraran al maig i tindran una duració d’1:30h.

Les participants que hi tinguin interès, seran convidades a una segona sessió dinamitzada per LaCoordi que consistirà en un taller formatiu en el que profunditzar en les alternatives existents i les possibilitats que ofereixen més enllà del consum (professionalització, feina, integrar-se en projectes cooperatius, alternatives de vivenda,…).

Us animem a participar en aquesta investigació! 

Per a més informació podeu escriure’ns a:
Referent Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia: Joan Mogas (joanmogas@ferrerguardia.org). 
Referent LaCoordi: Paula Rivera (projectes@lacoordi.cat)

NOTÍCIES RELACIONADES