Publicat el dia

Arriba el Fòrum per la transició ecosocial

Aquest mes celebrarem el Fòrum de transició ecosocial, un esdeveniment que estem impulsant amb les companyes de la XES, l’ODG, Coòpolis, Entrepobles, Ecologistes en Acció, End Fossil Ocupy Bcn, Entrepobles, la Xarxa de Sobirania Energètica, Extinction Rebellion i la Xarxa per la Justícia Climàtica.

El fòrum vol ser una gran trobada de confluència de lluites, d’iniciatives de l’Economia Social i Solidària i moviments que treballen per la transició ecosocial a Catalunya: un espai per avançar en l’estratègia i en l’articulació entre projectes i moviments des d’una mirada àmplia i integral i per enviar un missatge polític d’unitat i força. Vol ser també una trobada per celebrar i donar visibilitat a l’altra transició ecològica que ja s’està construint.

El fòrum tindrà tres grans moments (ja us hi podeu inscriure!): divendres al matí, divendres a la tarda i dissabte. Podeu consultar el programa complet aquí.

A banda d’assistir-hi, us animem a adherir-vos i donar suport polític al procés omplint aquest formulari, per fer visible aquesta aliança àmplia entre entitats, moviments i col·lectius per una transició ecosocial a Catalunya

NOTÍCIES RELACIONADES