Publicat el dia

Taula rodona: Qui fa la meva roba?

El 26 de maig, durem a terme la taula rodona “Qui fa la meva roba?”, una conversa en línia entre productores de tèxtils de comerç just de l’Índia i Bangladesh i marques, botigues i consumidores de Catalunya.

Hi participaran Niki Gomez d’I was a Sari, Shourive Ansari de Base Bangladesh, Sonu Singh de  Rajlakshmi Cotton Mills, Leonor Garcia, d’Oxfam Intermon / Veraluna i Gloria Figueres de Blaugab, botiga de roba orgànica i comerç just. Comptarem amb traducció simultània anglès/català. Podeu inscriure-us aquí.

L’acte s’emmarca en la programació del mes del comerç just, que inclou activitats de molts tipus i a diferents punts del territori. Xerrades, exposicions, activitats familiars, espectacles…podeu consultar l’agenda d’activitats per municipis aquí.

A més, el mes del comerç just compta amb un web central de recursos sobre els diferents àmbits en què consumim habitualment per tal d’informar les consumidores i facilitar el pas a les alternatives a aquelles que encara tenen dubtes. Us animem a visitar jotrio.cat!

Si us vau perdre la sessió, ara podeu visionar-la aquí:

NOTÍCIES RELACIONADES