Publicat el dia

Sortegem un lot de productes transformadors!

S’acosten les festes i sabem que és moment de pensar regals, però també de passar temps envoltades de la vostra gent, sovint al costat d’una taula que fa goig.

Volem col·laborar amb fer possible una part d’aquest planàs, i per això hem preparat un sorteig de productes transformadors, de comerç just i economia solidària, i lecturs crítiques, per recordar-vos que al Nadal, i sempre, consumim només el necessari i, si ho fem, que sigui un producte transformador!

Per entrar al sorteig, però, us demanem que responeu aquest formulari per posar a provar els vostres coneixements de comerç just: no importa si encerteu o no les respostes, per nosaltres és important saber què coneixeu i què no d’aquest moviment per millorar com transmetem el nostre discurs i fer-lo arriba més lluny el proper 2023.

Farem el sorteig el 23 de desembre i us avisarem per correu electrònic si sou les guanyadores. Molta sort! (La guanyadora ha estat Mireia Martínez, amb qui ja hem coordinat l’enviament del lot).

Agraïm a totes les entitats que ens han cedit productes per a fer el lot: Alternativa3, FETS, Opcions, Oxfam Intermón, SETEM Catalunya i la XES.

NOTÍCIES RELACIONADES