Publicat el dia

Ja pots veure tota la temporada del Bar de Malaia especial economies transformadores

Com us vam explicar fa uns mesos, aquest any hem estrenat col·laboració amb les companyes de Canal Malaia, una plataforma de continguts en català feta per joves i destinada a joves, amb l’objectiu d’apropar les economies transformadores a un públic a qui sovint ens costa arribar.

Durant mesos hem anat seguint el treball de l’equip, que s’ha informat i s’ha posat al dia sobre els temes que vam acordar tractar per plantejar-los d’una manera engrescadora a les participants convidades a cadascun dels programes. Així, s’ha parlat de com donar suport al comerç local en un temps en què Amazon guanya cada vegada més terreny als nostres barris; dels negocis obscurs de la banca convencional front les inversions transformadores de les finances ètiques; de l’existència de roba sostenible que duu terme pràctiques contraposades a la fast fashion de la gran indústria; dels valors dels productes del comerç just com el cafè, el sucre o el cacau o de les nombroses iniciatives d’Economia Solidària que podem trobar al nostre país en matèria d’energia, telefonia o qualsevol altre tipus de servei.

Contentes de l’experiència, agraïdes a l’equip de producció i a la presentadora Noelia Karanezi, així com a les diverses youtubers i convidades a la tertúlia, estem convençudes que hem fet un passet més per apropar les alternatives al capitalisme a milers de joves habituals de Malaia. Aquí deixem els cinc capítols que de ben segur us treuran més d’un somriure!

Capítol 1.

Capítol 2 (especial sobre els diners, la banca convencional i les finances ètiques).

Capítol 3.

Capítol 4.

Capítol 5.

NOTÍCIES RELACIONADES