Publicat el dia

Crida d’accionistes #NoBancaArmada

Aquest és un missatge especialment dirigit a les persones accionistes crítiques d’algun dels grans bancs de l’estat espanyol: BBVA, Banc Santander, CaixaBank i Banc Sabadell. Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada participarem a les juntes generals d’accionistes d’aquestes quatre oinstitucions financeres per a denunciar les seves polítiques col·laboracionistes amb empreses d’armament. Per això, necessitem que persones crítiques que tinguin accions d’aquests bancs ens cedeixin el seu vot perquè puguem parlar durant la Junta General, representant a un sector crític de l’accionariat que no vol que els seus diners serveixin per a finançar el negoci de la guerra.

A més, també volem aconseguir participar a la junta de la Mútua Madrileña. Per això necessitem que els qui són mutualistes vulguin assistir a la junta com a representants amb el suport de la campanya.

Quin és l’objectiu?

Explicar davant el consell d’administració de les entitats financeres, les persones accionistes i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències derivades de la relació entre els bancs i la indústria d’armament, així com contribuir a la conscienciació de tota la societat.

Quan?

Les dates de les juntes estan pendents de confirmació.  

Com col·laborar-hi? 

  • Si ets accionista d’una d’aquestes institucions financeres i no aproves les seves relacions amb la indústria armamentista, pots cedir-nos les teves accions perquè intervinguem en el teu nom el dia de la junta.
  • Per a cedir-nos el teu vot, ens has d’enviar la delegació de vot original signada almenys 10 dies abans de la junta d’accionistes del teu banc, deixant en blanc el nom de la persona que assistirà a la junta.
  • L’hauràs d’enviar enviar per correu postal a: SETEM Catalunya, c/ Bisbe Laguarda, núm. 4, 08001 Barcelona
  • També pots fer la delegació telemàtica. En aquest cas, escriu-nos a delegacio-vots@bancaarmada.org i t’informarem.

NOTÍCIES RELACIONADES