Publicat el dia

Calçotada al centre de la ciutat

T’has imaginat mai com seria omplir la Plaça Catalunya de Barcelona de calçots per reivindicar el paper de la pagesia i la sobirania alimentària de la ciutat? El 26 de març, amb les companyes de Ruralitzem – Veus per la Sobirania Alimentària -una xarxa que treballa generar debat sobre la sobirania alimentària i fomentar les transformacions que la ciutat necessita per alimentar-se de forma justa, saludable, solidària, agroecològica i regenerativa- farem precisament això!

La trobada és oberta a tots els públics, amb mercat de pagès, espectacles i tallers per posar el focus en la importància de consumir aliments de proximitat sempre que sigui possible, així com de garantir els drets humans i ambientals en els casos en què comprem productes procedents del Sud global, com és el cas del cafè, la xocolata o el sucre de comerç just.

Si us animeu a participar-hi, podeu reservar els vostres calçots aquí o inscriure-us com a voluntàries, que per esdeveniments d’aquest tipus, sempre va bé sumar totes les mans possibles.

D’altra banda, aquesta trobada és només l’acte central de tota la campanya d’incidència i sensibilització que estem duent a terme totes les entitats vinculades a Ruralitzem – Veus per la sobirania alimentària. Trobaràs més informació i tota la sèrie d’articles publicats al web https://veussalimentaria.cat, així com altres informacions d’interès que hem publicat en aquest suplement de la Directa.

NOTÍCIES RELACIONADES