Un any més, impulsem la XXII campanya amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just que tindrà lloc el 8 de maig. Durant tot el mes -i fins i tot al juny- hi haurà activitats programades a diferents municipis de Catalunya que us donarem a conèixer per engrescar-vos a participar-hi. Podeu adherir-vos a la campanya i sumar esforços per difondre i enfortir un comerç internacional just en aquest formulari.

Un any més, volem recordar-vos que les consumidores tenim poder i, si tenim en compte les repercussions locals i globals del nostre consum, podem transformar el món en què vivim. Alhora, podem exigir a les responsables polítiques un compromís cap a la societat i el planeta, i en aquests temps de crisi, una reconstrucció amb justícia per no tornar a caure en els mateixos errors. Podeu llegir el manifest complet aquí.

També us animem a jugar a jotrio.cat, acompanyar el nostre protagonista en les seves decisions de consum i comprovar els seus impactes!

MATERIALS DE CAMPANYA

A continuació us deixem tots els materials que hem preparat perquè utilitzeu si heu organitzat activitats al vostre municipi. Són materials editables i podeu col·locar la informació pertinent.

A més, us deixem el catàleg d’activitats de LaCoordi actualitzat amb una proposta molt diversa de tallers, xerrades, videofòrums…per la justícia global.