Després de més d’una dècada promovent el Comerç Just i la justícia global, els municipis de la Xarxa Cafè Ciutat renovem la imatge del cafè de comerç just del teu municipi!

Cafè Ciutat és una campanya dirigida a la ciutadania, al teixit associatiu, entitats públiques i establiments per tal de fomentar la consciència en el consum de cafè d’una manera responsable, coneixent el seu origen i les condicions de Comerç Just en què s’ha produït. Per fer-ho, vincula el consum de determinats cafès amb localitats de la nostra terra: així s’impulsa un cafè de Comerç Just amb identitat per a la nostra ciutat, vinculant-la amb un cafè d’origen i amb la possibilitat d’agermanar-se amb una cooperativa cafetera productora.

Fa mesos que vam començar un procés col·lectiu per repensar el projecte i, entre les coses que volíem renovar, una d’elles era el disseny del paquet. Vam obrir una convocatòria entre diferents entitats de l’Economia Solidària i, finalment, vam seleccionar la cooperativa La Pera per desenvolupar les dues propostes finalistes. Durant mesos hem estat treballant conjuntament amb els diferents departaments de cooperació i solidaritat dels onze municipis de la xarxa, assessorats pels respectius departaments de comunicació.

Et deixem aquí els detalls de cada proposta perquè t’ajudin a decidir: i gràcies per la teva implicació!

1 Step 1
Ha finalitzat el termini de votacions, gràcies per l'interès!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right