Publicat el dia

8a desfilada de roba sostenible #EstiraElFil


S’acosta la 8a edició de la desfilada de roba sostenible del #FESC (el Festival de l’Economia Solidària de Catalunya que tindrà lloc el 19 d’octubre al Parc de l’Estació del Nord) per mostrar que vestir de manera respectuosa amb les persones i el medi ambient és possible! Aquesta activitat, posa de manifest les alternatives que ofereix l’economia solidària davant del model de consum de la fast fashion, conegut per les seves greus vulneracions de drets humans i ambientals.

L’activitat començarà a les 19 h amb l’espectacle de dansa ‘D’on ve la roba que vestim? Qui la fa?‘ A través de la dansa, les ballarines de les escoles Free Style Dance Center i La Fresh Urban Dance Center homenatjaran els orígens de la roba que vestim i la barreja de cultures que viatja d’una banda a l’altra del món a través de quelcom tan quotidià com és la nostra roba.

A partir de les 19.15 h hi haurà la desfilada en format free style per promoure la roba sostenible amb la col·laboració de l’Institut Salvador Seguí. Les ballarines de les dues escoles anteriors i les d’Artístic espai de dansa, música i teatre, Room Dance School i Escola de dansa Luthier, lluiran peces de roba de marques artesanes i locals, així com de comerç just i de segona mà.

La desfilada és una projecte en xarxa amb Opcions, La Zona, SETEM Catalunya i Fashion Revolution.

Les marques que desfilaran són:

Gaudiu del vídeo de la darrera desfilada, l’any 2022, aquí:

NOTÍCIES RELACIONADES